de blaauw

Kubota KX61-3 De Blaauw grondverzet bedrijf Friesland Kubota dealer friesland kubota friesland Grondverzet Sneek Heerenveen Hemelum Kubota KX019-4
  • Kubota KX61-3
  • De Blaauw grondverzet bedrijf Friesland
  • Kubota dealer friesland
  • kubota friesland
  • Grondverzet Sneek Heerenveen Hemelum
  • Kubota KX019-4

Sneek

0515-415235

Heerenveen

0513-626015

De Blaauwdruk

Abonneer u op de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen in uw inbox.

Twitter updates


Volg ons op Twitter

Grondverzet

Onze vestiging in Heerenveen is gespecialiseerd in bouwmachines. Wij zijn o.a. dealer van; Kubota, Schäffer en Paus
 
De huidige lijn minigravers van Kubota bestaat uit 19 verschillende types. Deze types lopen van 800 kg tot en met 8700 kg. Voor de type aanduiding hanteren wij de KX serie en de U serie waarbij de KX staat voor een conventionele machine en de U staat voor een binnendraaier. Hier zijn de diverse modellen gespecificeerd en kunt u de folders downloaden.
 

Tevens beschikken wij over het dealerschap van Schäffer knikshovels. Schäffer biedt vele gewichtsklassen voor verschillende werkzaamheden. Deze nieuwe generatie knikladers combineert als trendsetter voor de toekomst het nieuwste design met de meest geavanceerde techniek.
 
 
Vanaf heden zijn wij ook uw verkoop- en servicepunt van Paus machines

Paus staat bekend om haar duitse degelijkheid en de robuuste wijze waarop het product gebouwd is.

Alle Paus producten hebben bewezen bedrijfszeker te zijn. Machines van het merk Paus beschikken over ruime cabines met een overzichtelijke bediening. Alle types worden uitgerust met de betrouwbare, krachtige en zuinige dieselmotoren van Deutz. Paus beschikt over een complete doch overzichtelijke productlijn.